Taking too long? Close loading screen.

Hoe werken onze beweegroutes nu eigenlijk?

Bootcampworkout is een sportieve beweegroute die gebruikt kan worden door iedereen!

Iedereen die buiten wandelt of aan het hardlopen en graag wil bewegen en werken aan zijn of haar gezondheid. Onze beweegroutes staan in parken of bossen of andere openbare ruimtes.

De beweegroutes richten zich op mensen die graag willen bewegen en willen werken aan hun gezondheid. Maar ook voor de beginnende sporter is onze beweegroute erg leuk om te doen! Eigenlijk voor elk niveau haalbaar.

Onze beweegroutes zijn samengesteld door echte sportprofessionals met jarenlange ervaring in bewegen en fysieke gezondheid.Elke route is of maat gemaakt en in overleg aangelegd zodat we precies weten welke route er moet komen in jouw gemeente stad of dorp.

Eerst maken wij een afspraak met jouw gemeente om te kijken waar onze beweegroute het beste kan worden geplaatst. Daarna gaan we met het sportteam of de beleidsadviseur om de tafel hoe de beweegroute kan worden uitgewerkt. Als de uitwerking klaar is dan gaan we de beweegroute daadwerkelijk lopen om te kijken waar de beweegpalen en borden moeten komen te staan.

Bij iedere route maken we een speciaal startpunt met een startbord waar je de route op kan bekijken. Startbord en plattegrond waar je langs moet.

Op iedere paal staat een afbeelding van een oefening. Daarnaast staat er een QR code als hulpmiddel die je kan scannen met je telefoon. Als je de QR code scant zie je een kort filmpje met uitleg van de oefening op de paal. Wil je de telefoon niet gebruiken dan kan je de oefening aflezen vanaf het plaatje. Daarnaast staan het aantal herhalingen genoemd die je moet doen. Je kan dan kiezen tussen:

Je kan natuurlijk bij iedere oefening een ander level kiezen!

Zo kan je heerlijk buiten gaan sporten zonder verplichtingen en zonder extra kosten.

Wil jij ook een beweegroute in jouw stad dorp of gemeente? Neem dan contact met ons op!


Bedankt voor uw bericht!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.