Marwan van Heugten

Geboren in 1996 in het mooie Rhenen is Marwan gericht op twee sportdisciplines, namelijk voetballen en hardlopen. Marwan heeft vele jaren op landelijk niveau gevoetbald bij GVVV en daarnaast 3 NK Hardlopen mee gedaan in het olympische stadion in Amsterdam en Onmisport stadion in Apeldoorn waar hij 6de werd van Nederland op de 1 kilometer sprint jeugd.

Marwan is zijn Personal trainerscarrière gestart door het volgen van CIOS Fitness & Health waar hij alle belangrijke fysiologische & anatomische kennis heeft opgedaan om op een veilige en zorgvuldige wijze mensen te begeleiden en te trainen. Naast de opleiding op het CIOS haalde hij zijn conditie trainer A diploma om op een professionele manier hardloop training te verzorgen en loopscholing aan te bieden. Na het succesvol afstuderen aan het CIOS is Marwan gestart met de opleiding Sportkunde van de HAN om zijn kennis te vergroten op het gebied van sport en de laatste kennis op te doen.

Door de vele kennis vanuit opleidingen en de praktijk toe te passen in personal trainingen en business training heeft Marwan op een jonge leeftijd al een klantenbestand weten op de bouwen.

Lijkt het jou gaaf om op de mooiste locaties in Nederland te gaan trainen met Marwan en jouw doelstelling te behalen? Meld je dan snel aan voor een vrijblijvende intake.

Tot snel!

Evert van der Zee

Geboren in het mooie Friese Franeker in 1975 en in zijn jongste jaren succesvol fanatiek schaatser en turner. Evert behoorde in zijn afstudeerjaar aan het CIOS Arnhem tot de top vijf beste studenten.

Na een aantal jaren succesvol paraat als militair “rode baret” bij de luchtmobiele brigade te zijn geweest en het behalen van verschillende sportprijzen voor defensie volgt Evert de Academie Lichamelijke Opvoeding in Zwolle.

Hij is gespecialiseerd in coaching voor fitness, spinning, personal training en het geven van bootcamp trainingen en adviseren van professionals in de fitness en health branche.

Evert is master trainer geweest bij de AALO opleidingen en Clubjoy groepslesconcepten.

In deze opleidingen leerde hij duizenden cursisten de kneepjes van het indoorcycle vak (spinning) en de manier van HIIT (High Intensity Interval Training).

Hij was tot 2015 docent fitness en health aan het CIOS in Arnhem. Nu is hij trotse eigenaar van Bootcampworkout en Bootcamp Huissen.

Contact met Evert? info@bootcampworkout.nl