Taking too long? Close loading screen.

Wie zijn wij

Marwan van Heugten

Geboren in 1996 in het mooie Rhenen is Marwan gericht op twee sportdisciplines, namelijk voetballen en hardlopen. Marwan heeft vele jaren op landelijk niveau gevoetbald bij GVVV en daarnaast 3 NK Hardlopen mee gedaan in het olympische stadion in Amsterdam en Onmisport stadion in Apeldoorn waar hij 6de werd van Nederland op de 1 kilometer sprint jeugd.

Marwan is zijn Personal trainerscarrière gestart door het volgen van CIOS Fitness & Health waar hij alle belangrijke fysiologische & anatomische kennis heeft opgedaan om op een veilige en zorgvuldige wijze mensen te begeleiden en te trainen. Naast de opleiding op het CIOS haalde hij zijn conditie trainer A diploma om op een professionele manier hardloop training te verzorgen en loopscholing aan te bieden. Na het succesvol afstuderen aan het CIOS is Marwan gestart met de opleiding Sportkunde van de HAN om zijn kennis te vergroten op het gebied van sport en de laatste kennis op te doen.

Door de vele kennis vanuit opleidingen en de praktijk toe te passen in personal trainingen en business training heeft Marwan op een jonge leeftijd al een klantenbestand weten op de bouwen.

Lijkt het jou gaaf om op de mooiste locaties in Nederland te gaan trainen met Marwan en jouw doelstelling te behalen? Meld je dan snel aan voor een vrijblijvende intake.

Tot snel!

Ons team